Jsme hrdí vesničané, co táhnou za jeden provaz.

Věříme v přátelskou a otevřenou komunitu.

Jsme Los Vesinos.

 anděte nám

Knihovna v Chomoutově zpřístupňuje své prostory aktivním občanům. Podporuje tím místní dění.

Knihovna v Chomoutově je od loňského roku díky projektu Knihovna jako komunitní centrum výrazně modernější a atraktivnější. Našim cílem je, aby tyto prostory co nejvíce žily. Knihovna proto ve spolupráci se spolkem Los Vesinos od března zpřístupní své prostory pro zájemce o realizaci akcí vzdělávacího (kurzy jazyků/hudby apod., kroužky pro děti) či komunitního charakteru (přednášky, tvůrčí dílny aj.).

Knihovna poskytuje prostor o ploše cca 40 m2 a má kapacitu do 20 osob. Místnost je vybavena novými skříněmi, velkým stolem pro 8 - 10 osob z masivu, židlemi a dětským koutkem s kobercem a hračkami. Na stěnách je závěsný galerijní systém. K dispozici je rychlovarná konvice k přípravě horkých nápojů a nádobí, po dohodě je možné pro akci zajistit občerstvení. U vchodu do místnosti je šatna. Samozřejmostí je zázemí s toaletami.

Zapůjčení prostor knihovny je možné jednorázově i pravidelně, a to v rozsahu od jednoho půldne až po jeden týden. Jediným omezením je pravidelná výpůjční doba knihovny, tj. akce je nutné plánovat mimo pondělí a středu 16 - 19 h, případně jiné běžící akce.

Podmínky zapůjčení prostor

Pro neziskové akce bez vstupného/ kurzovného jsou prostory k zapůjčení zdarma. Pro komerční akce je vybírán příspěvek na provoz a údržbu ve výši 250 Kč za půl dne, který je řádně fakturován.

Prostory jsou zájemcům k dispozici na základě předběžné dohody a následné závazné objednávky. Zapůjčení je poskytováno na základě smlouvy.

Prostory jsou k dispozici standardně v časech od 08,00 do 20,00 hod. V případě potřeby může být doba dohodnuta i mimo toto rozpětí. Doba zápůjčky je počítána od předání po převzetí místnosti.

Aktuální obsazenost prostor knihovny je v kalendáři níže vyznačena modře. Pro přehledné zobrazení klikněte na záložku Týden či Agenda.

Bližší informace o možnostech zapůjčení prostor Vám poskytne Lenka Introvič na lenka@losvesinos.cz, T 774 036 086.

  Zpět

ČLENOVÉ

  • Lenka Introvič

    předseda

  • Katka Kohoutová

  • Honza Mikulka

  • Zbyněk Musil

  • Zuzka Denková

  • Sára Davídková

  • Komár Floutek