Jsme hrdí vesničané, co táhnou za jeden provaz.

Věříme v přátelskou a otevřenou komunitu.

Jsme Los Vesinos.

 anděte nám

Zásady ochrany osobních údajů v Los Vesinos, z.s. dle nařízení GDPR

Základní ustanovení

Správcem osobních údajů (dále jen: „GDPR”) je Los vesinos, z.s. (dále jen: „správce“).

Kontaktní údaje správce jsou: adresa: Hrachoviska 12/2, 783 35 Chomoutov email: redakce@losvesinos.cz

Správce jmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů, Jana Mikulku. Email redakce@losvesinos.cz

Rozsah zpracovávaných osobních údajů

Správce zpracovává osobní údaje, které jí poskytli odběratelé e-mailových zpravodajů (dále jen “odběr”) prostřednictvím registračního formuláře nebo jinak (osobně, emailem apod).

Správce může zpracovávat tyto běžné osobní údaje: jméno a e-mailová adresa a technické údaje ve webovém prohlížeči při přístupu k webu losvesinos.cz (IP adresa, soubory cookies) a identifikátor pro odhlášení odběru

Správce nezpracovává žádne citlivé osobní údaje

Způsob uchování osobních údajů

K seznamu odběratelů e-mailových zpravodajů má přístup pouze pověřenec a předseda spolku.

Správce shromážděné údaje neposkytuje žádným třetím stranám, využívá je pouze pro potřeby rozesílání e-mailových zpravodajů.

Osobní údaje dále mohou být zpřístupněny subjektům oprávněným dle zvláštních právních předpisů (např. orgánům činným v trestním řízení, apod.)

Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

Doba uchovávání údajů

Souhlas se zpracováním se uděluje na celé období, po které bude odběratel e-mailových zpravodajů mít zájem dostávat informace o činnosti spolku Los Vesinos. Období, pro které je souhlas udělen, končí odvoláním souhlasu.

Odhlášení z odběru je možné kdykoli, odhlašovací odkaz je v patičce každého e-mailu.

Kódy třetích stran

Na webových stránkách Los Vesinos používáme kódy od společnosti Google, které nám pomáhají analyzovat chování návštěvníků webu. Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na webu Google. Pokud chcete zabránit sledování, můžete instalovat doplněk do vašeho webového prohlížeče

Dle nařízení GDPR máte

  1. 1. právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  2. 2. právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  3. 3. právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  4. 4. právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,
  5. 5. právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR,
  6. 6. a právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu redakce@losvesinos.cz.
  7. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.


    Tyto podmínky nabyly účinnosti dnem 17. 1. 2021

TÝM

  • Lenka Introvič, předseda

    fundraising

  • Katka Kohoutová

    Noc s Andersenem

  • Honza Mikulka

    IT, rybářský kroužek

  • Jarda Švarc

    redakční rada novin Chomáč

  • Bára Omelková

    Pokus band